OVER ONS

Introductie

Optimal Gym Gouda is kleinschalig met een gespecialiseerd concept waar persoonlijke aandacht centraal staat. Samen met jou kijken we aandachtig naar jouw sportdoelen en zorgen we ervoor dat deze op een goede en veilige manier bereikt en behouden worden. Tevens kun je voor al je vragen over voeding en afvallen altijd terecht bij onze gewichtsconsulente.

Proef de sfeer en ervaar de training onder begeleiding van onze professionele coach. Ook is ze jouw motivator op de momenten dat je even de prikkeling mist om te komen sporten. Dit in combinatie met moderne en geavanceerde apparatuur, zodat we ook precies kunnen meten wat jouw vorderingen zijn. Meten is weten!

Onze visie

Een gezonde leefstijl betekent bewust kiezen voor een gezond lichaam en gezonde geest door goede voeding, goed bewegen en voldoende ontspanning. Dat levert de juiste balans op die ervoor zorgt dat je je fit voelt, een positieve houding hebt en geniet van het leven. Door bewust de principes van deze leefstijl te volgen, creëer je een basis waarmee je grotendeels zelf de kwaliteit van je leven aanstuurt.