EGYM

De eGym-Cirkel is een slimme combinatie van 9 volautomatische  toestellen. De coach stelt alle toestellen voor je in en deze worden  automatisch bewaard op je persoonlijke chipbandje. Op basis van de krachttest, die op elk toestel je maximale kracht berekent, worden de  trainingsgewichten aan je persoonlijke trainingsniveau aangepast. De  coach toetst regelmatig je vorderingen en stuurt bij waar dat nodig is.  Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment,  waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Geen  wachttijden en zonder dat het saai wordt!

Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay en de  coach trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste  uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel,  veilig en bovendien heel eenvoudig!

Waarom trainen op de eGym-Cirkel?

·  Eenvoudig en veilig trainen dankzij de volautomatische toestellen;
·  Effectieve training, slechts 2 a 3 x 30 minuten per week;
·  Resultaatgericht trainen door optimale begeleiding;
·  Altijd en overal inzage in je trainingsresultaat op de eGym-app;
·  Krachttraining in 30 minuten.

Door aan krachttraining te doen neemt de kans op een te hoge  bloeddruk af, verhoogt het de botdichtheid, zorgt het voor een verhoogde  spiermassa en hogere vetverbranding.

Maak een afspraak om kennis te maken met de eGym!